Συχνές Ερωτήσεις

Πότε πρέπει να κλίσουμε τον dj για τον γάμο μας ;

Το ιδανικότερο είναι 6-12 μήνες πριν τη γαμήλια δεξίωση, αλλά όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Θα μπορούσατε να κλείσετε ακόμα και έναν μήνα πριν, αλλά το πιθανότερο είναι να μην είμαι διαθέσιμος.

Τι είδος μουσική παίζεται σε μια γαμήλια εκδήλωση ;

Μία απλή απάντηση είναι, ότι παίζουμε την μουσική που εσείς αγαπάτε. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει περιορισμός στα είδη μουσικής, παίζουμε σχεδόν τα πάντα. Κυρίως όμως ειδικευόμαστε στη μουσική του σήμερα και τραγούδια που αγαπάει ο κόσμος. Δεν θα κρύψουμε ότι υπάρχει μία μεγαλύτερη αγάπη προς την ξένη μουσική, αλλά χωρίς αυτό να αποκλείει κάθε είδους ελληνικό ρεπερτόριο.

Πως μπορώ να γνωρίζω αν έχω επιλέξει τον κατάλληλο Dj ;

Θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε με σοβαρή επιχειρηματολογία μέσα από την οποία διαφαίνεται η μακροχρόνια εμπειρία και η μουσική παιδεία του.

Καλό θα ήταν να έχετε γνώση για κάποια πράγματα για αυτόν όπως το βιογραφικό του και την εμπειρία του στις εκδηλώσεις κτλ…

Δέχεστε παραγγελίες από τους καλεσμένους σε ένα γαμήλιο πάρτυ ;

Φυσικά ναι απο μέρους μας! Αν «κολλάνε» στο πρόγραμμα παίζουν αμέσως. Αν όχι παίζουν λίγο αργότερα εφ’ όσον είναι εφικτό και λογικό. Αυτό βέβαια εξαρτάται και απο το τί έχει ειπωθεί μεταξύ μας στα ραντεβού που έχουν προηγηθεί. Πριν απο κάθε εκδήλωση στα ραντεβού που κάνουμε θα σας ρωτήσουμε ξεχωριστά για αυτό το θέμα για το αν δεχόμαστε παραγγελίες και απο ποιούς.

Υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός που παίζει ένας Dj ;

Περιορισμός στην ώρα που θα παίζει ο dj δεν υπάρχει. Εμείς λέμε πάντα ότι παίζει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος. Πάντως καλό θα ήταν σε κάθε περίπτωση να έρθετε σε συνεννόηση και με τον χώρο που φιλοξενεί την εκδήλωση για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πως μπορώ να καταλάβω ένα επαγγελματία Dj από τους υπολοίπους ;

Ένας επαγγελματίας Dj χρειάζεται έναν ορισμένο χρόνο για τον σχεδιασμό, την προετοιμασία ώστε να παραδώσει μία ποιοτικά επαγγελματική δουλειά στην διασκέδαση της οποιαδήποτε εκδήλωσης έχει αναλάβει.

Ένας επαγγελματίας Dj πρέπει να έχει αληθινά χρόνια εμπειρίας
στις γαμήλιες εκδηλώσεις , άλλο Wedding Dj και άλλο Dj σε Club και άλλο Dj στο σπίτι.

Ποιος είναι ο κατάλληλος αριθμός ηχείων για την εκδήλωση μου;

Στοχεύουμε στην ομοιόμορφη κατανομή του ήχου στο χώρο ώστε οι προσκεκλημένοι σας να διασκεδάζουν με δυνατό και ποιοτικό ήχο στο χώρο της πίστας ενώ παράλληλα όσοι βρίσκοναι στα τραπέζια να απολαμβάνουν τη μουσική σε διαφορετική ένταση και να έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε μεταξύ τους στη διάρκεια του φαγητού και στα διαλείματά τους απο το χορό.

Αν επιλέξω Dj θα μπορέσω να έχω και ορχήστρα ;

Αυτό εξαρτάται από εσάς. Εγώ μπορώ να κάνω το πρόγραμμά μου, το ίδιο αποτελεσματικά και επαγγελματικά με ή χωρίς παραδοσιακή ή λαϊκή ορχήστρα και μπορώ να συνυπάρξω με κάθε επαγγελματία μουσικό. Πάντως σε ό,τι αφορά το ρεπερτόριο και τις εκτελέσεις των τραγουδιών, μπορώ να σας εγγυηθώ πως η εκδήλωσή σας δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτε από κάποια άλλη με ζωντανή ορχήστρα.

Ο φωτισμός χρειάζεται , είναι απαραίτητος :

Είναι επίσης πολύ βασικό για τα μελλόνυμφα ζευγάρια να γνωρίζουν ότι η υπηρεσία του φωτισμού πίστας στην ουσία είναι παρελκόμενη της υπηρεσίας DJ set. Χωρίς τον κατάλληλο Φωτισμό η δουλειά ακόμα και του καλύτερου dj Γάμων δεν θα μπορέσει να αναδειχθεί με τον σωστό τρόπο και σίγουρα η έλειψη φωτισμού και φωτιστή θα επηρεάσει την εξέλιξη και την διάρκεια ενός Γαμήλιου Πάρτυ.

Οι Dj's κόβουν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών;

Μπορώ να εκδώσω και απόδειξη και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.